Spaceflight Wayfarer zonnebril

€ 29,95 incl. btw

Helaas, dit product is momenteel uitverkocht.

Omschrijving

Spaceflight Wayfarer zonnebril

Hij bestaat al 50 jaar, maar de Wayfarer heeft comeback op comeback gemaakt in films en series als The Blues Brothers, The Breakfast Club en Miami Vice. Michael Jackson, Madonna en U2 zijn slechts enkele grote namen die dit model ooit droegen. Het tijdloze montuur staat al 50 jaar voor stijl, comfort en sterrenstatus. De kleine zilverkleurige ovalen op de hoeken van het montuur dragen bij aan de herkenbaarheid van het model.

Naast dat deze tijdloze zonnebril er erg modieus uitziet, beschermt hij ook nog eens. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden. Het laat dankzij de UV-filter geen zonnestralen in je ogen schijnen en biedt te allen tijde draagcomfort en een goede pasvorm. Daarnaast kunnen de lezen tegen stootje en zijn ze krasbestendig.

De Wayfarer is nog steeds graag gezien in het straatbeeld en dat zal waarschijnlijk ook nooit meer veranderen! Ook SpaceFlight heeft sinds kort dit populaire model in zijn collectie.

Highlights

  • Stijlvol, herkenbaar ontwerp
  • Met goede UV bescherming
  • Unisex model
  • Krasbestendige glazen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.